On tha buss

Yes yes nu är jag on my way to Emil i Gbg! Kommer inte ihåg om jag skrev det igår kväll men jag hade ju tänkt att gå upp och springa i morse så då innan jag skulle gå och lägga mig så ställde jag väckarklockan kl 8 men sen nu så vaknade jag kl 10.30 typ och då hann jag inte springa så då blev jag lite sur men aja får göra det på fredag istället. Aja jag sitter nu iaf på bussen och ska väll sitta här i typ 2 timmar så jag får hoppas att inte min mobil laddar ut haha! Innan jag klev på bussen så hade jag köpt present till Emil men jag kan tyvärr inte säga vad det var och sen ar jag köpt någon high teck laddare o skit och sen så har jag köpt lite lunchis wopp wopp!
Nej nu kan jag inte skriva mer för tillfället för då kommer min mobil dö men jag skriver lite senare!

Puss//Livia


Borde sova

Aa egentligen så borde jag sova för ska typ upp o springa imorron men jag "orkar" inte sova haha! Aja imorron fyller iaf min lilla älsklings Emil år så ska åka till honom och sova över en natt i Gbg men tyvärr så har jag inte en aning om vad jag ska köpa till honom och jag har så sjuuukt mycket panik! Aja det fixar sig säkert haha jag får väl komma på något. Imorron ska jag iaf innan jag ska sätta mig på bussen till Gbg så sk jag också åka till vårdcentralen för att typ väga,kolla puls och blodtryck för att sen typ skicka till scä jippie...aja nej nu ska vi inte tänka negativ utan positiva ska vi vara!:D Men nu ska jag iaf sov och försöka att lista ut vad jag ska köpa till Emil! Juste nu skrev jag typ inget om den här kvällen men lite kort är väl att hi typ blev så trötta på att kolla film så vi gjorde kladdkaka hoppade studsmatta och gjorde typ värsta pizzaklumpen haha aa det var iaf skit kul!

Puss//Livia


Lady och Lufsen 2

Schallu bloggen! Just nu sitter jag, livia, Hugo och Erik och kollar på lady och lufsen hahah! idag har vi bestämt att vi ska ha Disney dag! Så nu ska det lanas animerade Disney filmer!!

Puss klara


Kolla Disney filmer

Morron morron darlings! Vaknade typ runt halv tio kanske och har typ nyss käkat frukost och sitter nu i soffan och kollar på en film för typ 3 åringar haha cool e jag. Aja iaf Klara kommer nog snart ringa för hon ska komma hit och sen ska vi typ sitta och kolla på Disney filmer hela dan haha wopp wopp! Aja måste sluta nu men skulle bara uppdatera lite grann! Mera uppdatering kommer senare!

Puss//Livia


Gonatt lovers

Aa som sagt gonatt alla människor! Har typ precis kollat klart på James Bond med la Familia fast dom kom hem typ när 2/3 hade gått. Är fett stor över mig själv för jag fick vara hemma wopp wopp haha vilket liv jag har men men! Aja Hugo va här innan också o vi typ kolla nån film och typ så men sen skulle han sticka hem och sen typ en halvtimma senare så kom la familia.
Aja nu är det dags för sleeptime haha aa men det blir mer uppdatering imorron!

Puss//Livia


Tråkigt har jag

Hej jag har tråkigt. Vet inte vad jag ska skriva så bilderna som jag bjuder på får säga sitt!:D

Puss//Livia


Mår typ skit

Aa rubriken säger väll allt. Mår skit konstigt mitt huvud bara bultar och jag är skit trött och snurrig och har bara n massa tankar som bara snurrar runt i huvet. Nu ska vi också åka ut med båten till nån himla ö och har bett om att få stanna hemma men det kommer ju lugnt inte hända...:( Aja ska iaf försöka att sova nu (om det går...) men skulle bara uppdatera lite snabbt.

Puss//Livia

Bjuder på världens ointressanta bild också :D


Bio med darlingssss

Tja tja förlåt för skit dålig uppdatering idag men min mobil fuckade upp sig:( aja har iaf varit på bio nu med klara, Matilda o Astrid haha vi gick o såg dumma mej 2! Den var bäst satt o skratta typ hela filmen medan typ 5 åringar satt och a döds allvarliga hahhaha vilket liv! Aja nu är iaf jag o klara hemma hos mig och vi ska typ käka lite och sen åka hem till klara och hämta badkläder och sen åka ner och bada wopp wopp! :D

Puss//Livia


Vet inte vad jag ska skriva som rubrik

Aa kom inte på nån bra rubrik så cool är jag. Aja iaf ligger i sängen nu o typ gör inget. Emilia slaggar här så de e kuuul! Kommer typ vara död imorron haha men jaja deee blir bra iaf:) aa de va iaf lite uppdatering men bloggar mer imorron.

Puss//Livia


Morron morron

Sämsta rubriken jag vet men aja mobba inte kom inte på nåt bättre så aa. Men iaf just nu sitter jag i vårt gästhus och ska typ städa o skit, jippie:/ nej nu ska jag inte vara negativ förlåt. Men okej tillbaks till dagen typ, aa iaf kommer inte ihåg ifall jag skrev det i förra inlägget men det gjorde jag säkert men iaf så började det ju spöregna när vi låg där ute på studsmattan när klockan typ var 4 på morronen så då gick vi in till gästhuset och sov i typ världens smalaste dubbelsäng (tror nog att den egentligen bara är till för en) jag någonsin sovit i och i den så sov vi 4 pers! Haha det var så sjuukt trångt! Aa men sen så gick vi typ ändå upp kl 5 eller nåt o kolla på en film för vi kunde inte sova o grejer aa och sen så skulle Hugo ner till stranden och typ strandstäda och då låg jag, klara o Erik kvar i vardagsrummet och kollade på nåt skit program och då typ somnade jag o klara och då stack typ Erik hem och sen när vi vaknade så var Hugo där och sen stack klara hem och då kollade jag o Hugo på en film och sen stack Hugo hem och då käkade jag lunch. Hahha det kommer typ inte vara en ända som kommer palla läsa den här Bibeln typ men aja skit i!

Puss//Livia


Det regnar!!!

Halluuu! Egentligen så borde vi sova nu men vi skulle ju sova ute på studsmattan men det börja regna typ! Så vi sprang istället in till vårt gästhus där jag bor annars och nu ligger vi typ skavföttes ihop knölade till 1000. Aja lite kort uppdatering vare här då. Men nu ska vi försöka att sova *host* *host*

Puss//Livia


Klara här!!

Hej på er alla bloggläsare (även om vi inte har några än typ hahah)
Som ni såg i förra inlägget så brukar jag inte vara så osocial och spela tocka tocka hahaha! Så ni vet är min surf på mobilen slut och eftersom jag är på landet så jag har inget nternet, så denna veckan kommer Livia blogga mest, men jag ska försöka blogga från hennes iPad och mobil! Jag lovar jag ska blogga mycket nästa vecka!! Puss klara

Filmtime

Tjänare tjänare alla människor! Nu sitter både jag o klara med klaras lillebror Erik och kollar på pip Larssons haha vilket liv men jag o klara har typ som en tradition att varje sommar kolla på pip Larssons tsm så nu var det dags! Ikväll/natt så ska klara,Erik o Hugo sova hos mig fast vi ska sova på "min" studsmatta haha det är ju egentligen inte min men aa min och min lillebrorsas studsmatta då. Aja iaf vi har planerat det ganska länge så aa det ska blir sjiiiita kul! :) Bjuder på lite bilder från idag och igår när jag o klara seglade haha mobba inte för fula bilder.

Puss//Livia


Chillpill

 
 
 
 
Godmorron gott folk. Asså om jag ska vara ärlig så är jag fett dålig på att skriva inlägg för alla blir så himla ointressanta men aja. Gick upp typ kl 8 och har sen dess typ suttit och kollat på teen wolf haha vilket liv men skit samma. Ska snart åka ner till stranden och träffa klara, Erik o Hugo och sen vet jag inte haha men aa det var nog det bästa jag kunde komma på att skriva. 
 
Puss puss//Livia

Gonatt

Aa gonatt gonatt "alla" bloggläsare pöss pöss//livia
 
skit onödigt inlägg jag vet men aja skit samma puss puss

På nån ö

Hallu alla som läser(tror tyvärr inte att det är så många men vi får hoppas på det bästa) nu sitter vi på nån ö med massa "mysiga" människor och ska typ ha knytis. Kom hit typ för två timmar sen eller nåt och har badat och åkt gummibåt sen dess wopp wopp! Aja nu äre kanske dags för att bjuda på lite bilder:)

Puss puss //Livia o Klara


Första

Hej aa nu ska vi då börja blogga här då wopp wopp! Haha Gud vilket intressant inlägg men aja. Juste vi kanske ska berätta vad vi heter också jo vi heter Livia o Klara och vi bor i Stockholm och i Göteborg. Följ oss på instagram: @rembenylander och @klarawirenhed
 
Pusssss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.