Dance -klara





Igår+idag -klara

Hej! Glömde helt bort att blogga igår! Men igår vara jag hos mina kusiner och firade min äldsta kusin! Jag och min kusin vilma gick ut och fota lite skit kul tycker jag! Så jag spenderade hela min lördag hos dem jättekul! Idag har jag lite olika saker som måste göras men först ska jag slappa lite och snart ska jag äta frukost med mammi! Kram 





Tuben

Hej hej! Är på tuben just nu men la familia och faster + hennes man. Vi har varit ute  och käkat på middag och käka så sjuuuuukt god mat men nu blir det dags för bantning på hög nivå. Aja tränade ju idag men fick skit ont i mitt "hål i magen" när jag körde så gick hem lite tidigare och bara tog det lugnt. Imorgon ska jag träna igen och sen ska jag träffa Ellen och kira och aa jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer bog på något haha, ska försöka att gå lite på stan med mamma också, behöver köpa ett par nya byxor för alla andra är typ förstora haha och sen ska vi nog köpa ett par skor också, men sen måste jag plugga också jippie...! Aja det bör iaf kuuuuul!
Nu ska jag nog lägga mig och läsa och kolla instagram samtidigt haha!
Puss//Livia



Höst! -Klara

Hej hej! Har blivit skit väder och kallt ute nu de senaste, nu är de verkligen höst! Mysigt tycker jag för de mesta, men man kommer sakna värmen! Snart är det dags att börja använda sina varma tjocktröjor och halsdukar wieee 









Snack med min älskling

Snackar med älskling på telefon saknar henne så det gör ont asså! 
Puss//Livia



Film

Heeeej! Ligger just nu och kollar på en film. Har varit hemma idag men var på sjukhuset på morgonen. Mår fett dåligt  så ska vara ta det lite chili bara. Några släktingar kommer komma ikväll också så det blir kuuuul!
Puss//Livia

Outfit -klara






Sleeptime-Livia

Hej bloooogen. Ligger just nu i sängen och ska försöka att sova. Var på sjukhuset imorse i typ tre timmar för fick en ny blodsockermätare som sitter på magen typ aja skit konstig iaf men det blir säkert super. Fick åka hem sen efter det för jag fick inte åka till skolan för min läkare haha aja jag hade feber och så så ja det var ändå väldigt skönt. Skulle sova över hos Matilda imorgon fast tror tyvärr inte att det kommer hända nu:( aja life sucks! Oj vad mycket jag skriver aja hela tiden men det är ett så bra ord haha! Nej nu ska jag iaf sova!
Puss




Dagens!


Nervös! -klara

Har prov snart och är inte taggad! Har en sån känsla om att de kommer gå åt helvete! Men vi får se uppdaterar senare!


Bekännelser...

Hej. Ojojoj vad drygt skrivet men skiteri just nu. Aja hade tänkt att skriva lite bekännelser här eller lite saker som ni kanske inte visste om mig. Skriver 10 st
1. Jag har diabetes
2. Södersjukhuset är typ mitt andra hem
3. Jag mår inte så bra psykiskt just nu
4. När jag mår dåligt så sjunger jag
5. Jag har väldigt höga krav på mig själv
5. Imorgon ska jag äta lunch med Scä 
6. Jag får väldigt lätt dåligt samvete
7. Jag mår ofta dåligt över saker som egentligen inte är mitt fel
8. Jag skulle inte klara mig utan frappino och smothie
9. Alma och Klara är min bästa vänner
10. Jag skulle nästan göra vad som helst för att få komma tillbaka till sommaren

Jätte dåliga bekännelser men det skiter jag i 
Hejdå//Livia   
fortfarande skit drygt men jag bryr mig verkligen inte 



Skola-Livia

Hej hej, hade nyss franska lektion skit kul.... Aja läste typ upp nån skit grej för min franskalärare och fick E. 
A-barn som jag är, fast näääää!
Aja pallar inte bry mig, träning idag tagga tagga. Nu har jag iaf lunch men börjar nog snart tror jag. Fan vad tråkigt inlägg men men skit samma!
Puss



Dålig uppdatering

Förlåt för så sjukt dålig uppdatering men har verkligen inte varit på bogghumör. Aja idag har jag iaf varit med Lisa och träffat några nya personer och sen träffade vi Matilda som var ute o shoppa med sin mamma men sen var jag tvungen att sticka hem för att plugga och typ käka. Lite kort update men måste sova så det blir det blir haha! Aja gottnatt bloggen! Bjuder på några bilder också
Puss//Livia







Älskar dig lillebror! -klara

Hej hej, sitter nu klockan halv tio och måste försöka plugga lite franska glosor dom jag har tills imon! Hade helt glömt bort de.... Aja hittade massa fina bilder som jag och mamma har kollat på i typ en timme nu! De var från när jag och min lillebror var små! Älskar min lillebror så mycket skiljer bara ett och ett halvt mellan oss, så vi kan liksom hänga med varan på resor och annars oxå skit bra! Kramis


Plugg...


Min helg!

Hej hej, tänkte bara berätta min helg! Som sagt jag inte hunnit blogga i helgen haft mycket planerat! I fredags åkte jag och skulle se Moas nya lägenhet, men så blev vi utelåsta så jag hann aldrig se den. Istället åkte vi och åt på något ställe i stan, jätteroligt faktiskt för vi skämde ut oss grovt!
I lördags gick jag som vanligt upp halv sju för att åka till dykningen efter de åkte jag snabbis till stan, sedan till mina kusiner och sedan åkte jag GoKart med mina girls! Sjukt kul rekommenderar verkligen, hade aldrig gjort de innan och trodde det var as läskigt men de var bara roligt! Efter de hade linn middag på en indisk restaurang så jag, Maja & Alva kom dit och åt! Vi drog runt på stan länge efter det och letade efter Hemköp haha! Efter de åkte jag hem bytte om och drog till Arvid där det var fest! Träffa lite folk och hade kul!
Idag har jag tagit de lugnt, haft sovmorgon, tränat och pluggat!
Imon har jag studiedag jippi då ska jag antagligen träffa Moa och plugga! Hörs klara


Städa - Livia

Städtime jippie!!.....eller nej! Det är typ det tråkigaste som finns. Enligt mig iaf.... Aja det blir ju fint när man är klar iaf så det är ju bra! MEN DET ÄR JU SÅ TRÅKIGT
Haha nej nu får jag inte vara så neggo! Aja ville bara ta en liten paus så bloggade lite bara!
Jag känner att jag bara skriver massa skit ointessanta inlägg så jag tror att jag få gå ut på lite olika bloggar och få lite inspiration!
Aja det var det!
PUSSSSSSS 
Förlåt för så fula egopics men men

Lördag!

Hej hej! Hur äre med alla? Vet att ingen kommer kommentera men det är ju så röligt att skriva så! Idag ska jag iaf bara ta det lugnt. Fast kmr nog bli tvungen att städa min garderob också för man kan typ inte gå in  i den för att alla kläder ligger på golvet haha! Aja ikväll blir det nog iaf bara myskväll med mamma och gorm för pappa har stuckit iväg och åkt motorcykel haha! Imorgon ska jag ju iaf träna och sen kanske jag ska gå på bio med ellen och kira på kvällen men vi får se. Ska ringa klara också för måste verkligen snacka med henne. Shiet vad intressant inlägg hära men men har inget bättre att skriva om haha!
 
Puss//Livia

Idol - Livia

Hej alla! Nu ligger jag helt jävla ihopptryckt i soffan och har det sååååå mysigt... Aja kul med idol iaf! Haha asså vilken dröm att vinna det aja man kan ju drömma haha!
Imorgon blir det iaf ingen träning för mig för är fortfarande inte helt frisk men hoppas att jag ska kunna träna på söndag igen! Ojojoj vad mycket ! Det blev! Haha i lööööve !!!!!!
Puss



Ny låt uppe! - Livia

Har lagt upp en ny låt på youtube! Snälla hörrni kolla på den!
http://www.youtube.com/watch?v=ersQnFGyHp8&feature=youtu.be
Puss
 
 

Förtfarande sjuk...-Livia

Hej blooooogen.  Jag är fortfarande sjuk så det blir hemma dag för mig igen. Aja det är bara att satsa på måndag ist!
Asså är det bara jag som blir skit irriterad när folk säger att de ska ringa men sen gör de inte det på typ en vecka så sitter man där och så tror de att man bara tänker sitta och vänta på de, nej nej och nej. Det är sååå inte okej. Och nej det är inte om klara! Aja jag kände bara att jag ville lätta på hjärtat haha!
Puss




Plugg, plugg! -Klara

Hej hej! Haft orientering idag med skolan, så tråkigt! Hatar verkligen att orientera så inte min grej! Kan lixom inte läsa karta och gillar inte att springa runt i skogen! Orienterade med två kompisar men det gick sådär, vi var lite vilse då och då och vi ville komma under två timmar men vi lyckades inte eftersom vi letade efter en kontroll hur länge som helst! Aja nog om de, efter orienteringen åkte jag hem och åt, kolla film och tog det lugnt! Är jättetrött och känner inte alls för pluggsug men ska ha prov imon i matte så det blir väl att plugga nu då! Hörs


Hem nästa

Hej sitter just nu tunnelbanan påväg hem, har varit på sjukhuset så nu ska jag typ hem och sova...
Fast jag hann köpa en latte på vägen! Bokstavligen min drog skulle inte klara mig utan latte haha! Aja tänkte bara uppdatera lite snabbt men jag bloggar lite senare!
Puss//Livia



Tagga orientering!!


Deppmode on-Livia

Hej hej. Känner mig fett deppig just nu men jag vet inte riktigt vrf känns bara som att dagarna bara rinner iväg och här sitter jag och bara ser på när mitt liv typ försvinner, är ju bara 13(snart 14 haha) men asså jag vet inte jag är bara jätte orolig för att imorgon så kommer jag vakna upp med 57 katter vid min sida inga kompisar överhuvudtaget och ett liv som bara är hemskt. Nu låter jag sjukt deppig men det är faktiskt så jag känner just nu men men det ordnar sig säkert vi får väl hoppas på att jag bara vaknar upp med 1 katt ist. 
Puss 

ask.fm/LiviaRembeNylander

Hej hej alla!
Snääääääälllllllaaaa fråga lite på min ask har fett med tråkigt! Fråga på bara va inte blyga!
 
ask.fm/LiviaRembeNylander
 
Puss
 

Bekännelser -Klara

- får väldigt lätt skuldkänslor
- äter minst en avokado om dan!
- har en väldigt blandad musiksmak lyssnar på allt.
- älskar H&M, dem har allt
- tycker att aviciis nya album är sjukt bra
- är en jättedålig förlorare, tål inte att ha fel eller förlora.
- har lärt mig dricka te sjukt gott!


Sjuk-Livia

Tja just nu ligger jag i sängen och typ mår skit, ska stanna hemma idag så det blir skönt iaf haha! 
Jag har bestämt att jag måste få igång mitt liv vill verkligen göra någonting av det. Det kanske inte går på en dag precis men nånting ska iaf hända i mitt liv eller det är ju inte så att det händer 0 grejer i mitt liv för det är inte sant men man lever ju bara en gång så då kan man lika gärna göra någonting spännande av det! 
Men nu ska jag faktiskt äta min jätte spännande frulle bestående av en macka!
Puss



Förlåt -klara

Sorry sorry för dåligt uppdatering har haft mycket på senaste! Men känner att man skriver samma saker i alla inlägg så skriv gärna förslag på vad ni vill att vi ska skriva om!


Hemma-Livia

Vet inte riktigt vad jag sak blogga om just nu... Aja jag gick iaf hem efter lunch idag för mådde skit dåligt så nu tar jag det bara lite lugnt. Tänkte bara uppdatera lite haha, men jag bjuder på en dagens också! Men jag bloggar senare, puss!



Min dator fuckar upp sig! :( -Livia

Asså åhhhhh blir fett sur! Min dator typ hackar upp sig när jag filmar med min webbcam! :(((((((((((Aja får hoppas att det fixar sig. Ska iaf sticka in till stan strax, nu ringde klara också så ska snacka lite med henne men vi hörs sen!Puss

Måndag-Livia

Hej hej vad händer? Just nu sitter jag här hemma och fryser så sjuuuukt mycket det är ju svajn kallt! Ikväll ska jag iaf träffa mormor och morfar och typ gå på teater och snacka om mammas present, hihi har bestämt att ge henne en utlandsresa wopp wopp! 
Idag har det varit skit väder här i stockholm fast jag hade mitt finfina jordgubbsparaply haha! Bjuder på dagensoutfit också!






Spöregn -klara

Godmorgon! Vaknade klockan 6 av att de regna as mycket ute! Yippi..... Mitt hår kommer bli förstört när jag åker till skolan men aja! Förlåt för as dåliga mobilbilder! Kram


Godnatt - Livia

Godnatt alla fina bloggläsare! Haha som ni ser så har jag copyat lite från klara som skriver sitt namn i rubriken men kände att det var lättast så så det kommer nog bli så hädan efter. 
Försöker att fixa en header till bloggen också men jag har ingen aning om hur jag gör haha men ska kolla runt lite och se ifall det är någon som vet.
Aja natti natti!
Puss



Låt uppe

Har lagt upp en video när jag sjunger på youtube skulle betyda jätte mycket ifall ni hade lust att gå in och kolla haha!
Puss//Livia



Badar! -klara

Tja, nu sitter jag och badar och njuter i mitt härliga badkar med badskum och allt! Hahaha nemen har precis tränat dubbelpass som jag säkert skrev innan aja det var jobbigt men sjukt skönt efteråt! Kram


Ingen rubrik

Haha glömde att skriva att det var från.......LIVIA WIHOOOO

Awkward

Hej hej, just nu sitter jag i soffan och väntar på att serien awkward ska börja wopp wopp! Hade tänkt att kanske lägga upp en video när jag sjungen fast jag vet inte än haha.

Tröttis!

Tjena! Vaknade upp idag runt 11 och kände mig helt nere! Men nu har jag ätit frukost, som bestod av smothie (stavningen hehe), amerikanska pannkakor och bakat bröd! Så nu är jag proppmätt! Måste göra lite läxor och skit idag :/ men i kväll ska jag till gymet och träna! De får mig nog på bättre tankar! Hörs!


Söndag bitches

Hej bloggishen! Just nu är jag påväg till träningen, vet inte om jag kommer kunna köra helt ut för känner mig fett hängig men ska göra mitt bästa iaf! Efter träningen ska jag iaf möta upp pappsen och sen ska vi nog sticka till skrapan eller nåt och köpa en laddare till mig och sen vet jag inte vad som händer efter det haha. Hoppas alla får en bra dag!
Puss//Livia



TRÖÖÖÖÖTT

Hej hej! Just nu ligger jag i sängen o bara tar det lugnt, ska nog gå och lägga mig snart haha jag vet fett tidigt jag vet men är så sjukt trött och har tjocka ont i min hals, så ska försöka att vila upp mig tills imorgon för då äre bara att tagga träningen igen! Är fan påriktigt alltid fett taggad till träningarna nu för tiden så det är ju super eller vad?! ;) Yes det var iaf lite uppdatering det men vi hörs imorron! Sov gott alla fina människor! Puss//Livia

Sommar

Hej alla är fett deppig. Vill verkligen tillbaks till sommaren och sommarlovet, allt va helt perfekt då, allt va enkelt, jag hade klara, aa allt va helt enkelt bäst. Det är ju bra nu också men saknar bara sommaren så sjukt mycket. Aja desperat som jag e så satte jag helt enkelt på mig shorts idag haha vilket liv och gick runt med dom på mig men en fucked up fot som göer mig så jäfla irriterad och kände mig somrig hahah nej jag har inget liv ibland! Om jag ska vara ärlig nu så vet jag verkligen inte vrf jag skrev det här inlägget så sjukt ointressant jag vet men ni behöver ju inte läsa det om ni inte vill hehe PUSSSSSSSS//LIVIA

Detaljer! -klara

Hej tänkte bara visa hur man kan pynta ljus! Detta har jag i mitt rum nu och de blev jätte fint! Köpte till band och glittriga pyntsaker idag, nöjd! Hörs


Lockar ftw

Hahah nej jag driver inte ftw men ska jag har iaf lockat mitt hår nu. Har ingen aning om vrf jag gjorde det men fick bara en sån där kick då man bara vill göra nåt! Tränade iaf i morse och det gick väl sådär hehe..nej men det fick bra i början men sen blev jag typ bara tröttare och tröttare och flummigare och flummigare! 
Bjuder på lite bilder 
Puss//Livia





Stan -klara


Fredag den 13 OMG

Tja tja bloggishen förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men har typ varit på vandring med klassen o grejer. Aa min klass var på vandring från onsdagen till torsdagen och jag är typ fortfarande trött. Sov bara typ tio min och då halvsov jag hehe... men det var iaf fett kul men fick så sjukt ont i min nacke när vi gick, vi gick ju 1,3 mil så i slutet så höll mitt huvud typ på att falla av men tog typ fett mycket alvedon och ipren när jag gick så det gick iaf. Nu sitter jag iaf och kollar på idol på datorn så de e najjjs! Kommer få tillbaks min mobil idag iaf eller nej jag kommer få en ny, tyvärr en iphone 3 igen men har nog bestämt mig för att köpa en för egna pengar ist för pappa har redan sagt att jag inte kommer få någon ny mobil när jag fyller år, haha blev så sjukt besviken asså men men life sucks ibland o så äre ju bara, men nu måste jag iaf bestämma mig för ifall jag ska köpa en 4 eller 5 men vi får se haha! Puss//Livia

Godmorgon! -klara

Hej hej, nu är jag i skolan och ska börja dagen med gympa :/ sedan har jag musik wiee! Har kort dag idag så efter skolan drar jag till stan! Hörs


11 september

Kan inte sova! Kan någon komma och natta mig, nä men är sjukt trött varit en stressig dag, försov mig nästan till skolan och sedan har det varit mycket plugg, läxor & massa! Men godnatt


Stan med bebo idag! -klara

Åkte ner till stan med Elina tidigare idag! Köpte en väska fast jag skulle köpa skor, men aja kommer foto på den imon! Hoppas ni haft en bra dag hörs


Elevensval-klara

Heeeej, har precis haft elevensval i skolan och jag hade kör! Jag och Moa satte oss i ett rum för att sjunga men så kom niorna och invadera rummet så vi satte oss i en städskrubb, hahah skit kul! Men nu ska jag ha matte så vi hörs!


Skåpad!

Hejsan! Innan i skolan blev jag och Linn skåpad, hahahah! Haft en ganska bra dag idag i skolan, men ändå skönt att sluta och åka hem till mois! Puss


Egopix, outfit & Moa!


Natti, natti-klara

Tja, nu ligger ja i sängen och ska strax sova, men var tvungen att slänga in ett inlägg innan jag somnar! Så trött efter haft dubbel pass på dansen först balett och sedan jazz, men det är alltid lika kul! Slänger in några bilder oxå!


inspiration

Bjuder på lite inspirationsbilder! Puss//Livia

chill hemma

Hej just nu ligger jag i soffan och tare bara lugnt. Har sjukt ont i nacken just nu så ska bara försöka att ta det 100% lugnt den här kvällen. Skrev ju igår att jag skulle till vårdcentralen idag på morgonen men hade så ont så jag och mamma stack till astrid lindgrens sjukhus istället efter att mamma hade snackat med någon sköterska. Men aja var iaf där till kl typ halv tolv eller nåt och sen körde mamma mig hem och sen dess har jag typ bara tagit det lugnt. Var iaf inte i skolan idag men ska nog det imorgon. Puss//Livia Bjuder på en gammal bild också på moi

......

Hejsan! Nu e jag i skolan och det suger! Idag har vi sju lektioner och slutar halv fyra så segt! Hörs sedan/klara


Brist på rubriker

Tja tja gott folk vad händer? Jag sitter iaf nu i soffan o tare lite lugnt. Smidig som jag är så skadade jag min nacke igen...fast den här gången så aa jag vet inte vad, jag har så sjukt ont kan typ inte ens röra nacken o är fett illamående all the timeeeeeeeeeeee! Imorron är det ju iaf skola igen jippie... Nej jag drriver men aa vi har sovmorron till tjugo i tio men jag kommer typ ändå inte få någon sovmorgon as always, aa förra och förrförra veckan var det sjukhuset och nu imorgon så ska jag typ till vårdcentralen och sen måste jag duscha så jag måste typ gå upp klockan fem. Nej nu får jag sluta vara så jävla neggo det gillar vi ej! Juste jag skulle ju berätta om Nause, pallarf inte riktigt skriva värsta bibeln gånger två så skriver lite kort om det. Jag var där med Lisa, Matilda och Elin och vi kom dit typ klockan halv fem eller nåt och sen var vi där till typ klockan elva då grönan stängde. Konserten började ju klockan åtta så vi typ satt vid scenen och väntade och sen började det. Men sen typ gick vi ut efter kanske en halv timma, fyrtio minuter och gick o köpte åkband och typ åkte en massa och sen när det stängde så stack vi hem haha intressant jag veeeet! Jaja pallade inte skriva jätte mycket fast det blev ju typ en bibel iaf. Nej nu vare slut på text! Puss//Livia

Bodypump!-klara

Säger bara två ord: helt slut! Varit på gymet och tränat bodypump! Nu ligger jag i sängen och väntar tills maten ska bli färdig! Hörs puss puss


Love 90210 -klara

Rekommenderar verkligen att kollat på denna serien, så sjukt bra!


Te mys, från igår! -klara

Myste med te och filtar hos saga igår, med massa, mysigt! Inlägget laddas aldrig upp igår så jag gör det nu! Btw godmorgon allihopa


Nattinatti

Godnatt alla fina människor! Kom på att jag glömde att berätta om när jag var på grönan och såg på nause med några, men pallar inte skriva om det nu för då kommer jag aldrig att somna hehe... Aja kanske skriver ett inlägg om det imorron ist! Nu ska jag iaf sova så godnatt igen haha! Puss//Livia

Gästbloggar !

Hej hej ! Tänkte gästblogga men vet intee hur man gör hahah ! Sitter med Klara och några andra och väntar på maat, är såå hungrigt (typ svälter). Ha de bra kex choklad ! Kram Asta


Helt slut

Hej hej. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och bloggar! Idag har jag typ bara tränat och sen efter träningen så hade jag så sjukt ont i min nacke så stack hem på en gång typ. Juste idag blev jag av med mina converse också så det är bra det...om ingen förstod det så drev jag gott folk, inte om att jag har blivit av med dom dock. Aa när träningen var slut så skulle typ alla gå och sen när vi skulle gå o sätta på oss skorna så var mina helt enkelt borta. Yesss så ligger det till, men ska nog kunna få tillbaks dom på nått sätt! Det var iaf fett kul på träningen för jag klarade både dubbelvolt på trmpolin och rondat flickis själv första gången på jääääääääätte länge wopp wopp! Imorron blire träning igen så det är bara o kötta kötta nu! Ikväll blir det iaf typ bara lite mys med mamsen om gorm. Vi ska typ käka pizza och bara ta det lugnt tror jag så det blir skönt! Kanske bloggar lite senare om jag hinner men kan inte lova något! Såg också att vår statistik har gått upp också, tackarrrrrrrrr alla fina bloggläsare! Puss//Livia

Lördag! -klara

Äntligen helg!!!! Nu sitter jag i bilen mot ett café som Min familj och andra familjer ska fika på! Gick upp åtta idag för att åka till träningen! Idag började dykningen eller det var mest att åka dit och kolla läget osv, men jag tränade faktiskt lite! Sjukt jobbig eftersom jag inte tränat på hela sommaren, min kondis är inte bra!! Men kul att träffa alla! Planer för idag är fika, sedan ingen aning antagligen bara ta det lugnt och sedan ikväll ska jag på kräftskiva hos en kompis! Men vi hörs!


Uteee och röjer


Gymet med Asta! -klara

Mobba inte bilderna, eftersom jag och Asta har tränat indoor walking och är helt slut! Nu stretchar vi och sedan ska jag dra hem!


Skolfoto!- klara

Godmorgon! Idag hade jag sovmorgon och det var väldigt skönt! Nu sitter jag i skolan och räknar matte... Idag ska vi ha skolfoto! Blir alltid skit ful och ser tjock ut och gör alltid någon konstig min på skolfotot, så ser inte fram imot! Puss


Mot skolan! -klara

Hej hej nu sitter jag på spårvagnen med mina frendios! Uppdaterar sedan puss


Nya byxor!!


Läsa jippie...

Aa som sagt nu ska jag läsa skit kul jue! Nej jag driver ifall ingen fatta det... Aja vi har iaf fått en "skräck" bok i skolan som man typ ska läsa ut till imorron eller iövermorron eller nåt kommer ej ihåg gott folk men aja iaf om man då har läst ut den så får man typ sluta en timma tidigare eller nåt så hade tänkt att rå läsa lite eller aa tills idol börjar hehe. Skippade träningen idag för jag hade så sjukt ont i nacken och var as trött o typ mådde skit illa så jag fick hoppa över sista lektionen som var två timmars bild och sticka till vårdcentralen med pappa och där så de typ att jag ska ta det lugnt o skit så får se om jag kan träna på lördag, hoppas hoppas hoppas verkligen att jag kan det dock! Ska ringa Alma strax också o snacka lite med henne mys mys! Juste vi hade ju skolfoto idag också tyvärr så såg jag ut som en jävla överviktig gurka så aa det var inte så bra... Nej nu äre dags o vara lite duktig! Puss//Livia Bjuder på lite bilder från sommaren på mig o älsklings korven som jag saknar så att det gör ont<3
Hehehe inte lite bilder det men men!

Dans! - klara

Så här ser min nya väska ut som jag köpte i helgen, inte världens bästa bild men ah! Idag har jag även köpt något nytt på bikbok! Men ni får se det imon i ett inlägg! Nu har jag köpt en dricka och så sitter jag och väntar tills min nästa dansklass ska börja! Har redan dansat balett och nu måste jag vänta ungefär en timme innan jazzen börjar! Hörs

https://cdn3.cdnme.se/4207688/6-3/pic_5224be80e087c343f98b364f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4207688/6-3/pic_5224be80e087c343f98b364f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4207688/6-3/pic_5224be80e087c343f98b364f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4207688/6-3/pic_5224be80e087c343f98b364f.jpg" class="image">


Bilden försvann

OMG den sista bilden försvann så den kommer här igen nu! Puss//Livia

Bildääääääääär

Bjuder på lite bilder hära!
HAHAHAH ÄLSKLINGEN
Hhahahah vilka minnen!! oid="5224ba68e087c37ceae8c2bf" class="image" />

Häääääämma

Hej hej alla fina människor vad händer? Just nu sitter jag hemma och tare bara lite lugnt. Igår på träningen så typ landade jag på min nacke när jag körde dubbelvolt på trampet och typ knäckte nacken skit mycket så har jätte ont i nacken nu och är typ skit illa mående och har fett ont i huvudet så ska typ bara ta det lugnt ikväll, kommer vara ensam så ska typ ta en macka eller nåt till midda och sen ska jag typ kolla på idol och kanske bada lite. Imorron ska vi ta skolfoto också så måste välja ut kläder till imorron och så. Aja det var lite kort uppdatering och så. Puss//Livia

Badtime

Tja tja bloggishen! Just nu sitter jag framför datorn och bloggar lite som ni kanske märker haha. Aja har ju iaf tränat idag som jag skrev tidigare skit rolig träning var det, haha är fett stolt över att jag klarade dubbelvolt för första gången ever haha men tyvärr så har min fot fuckat upp sig som vanligt så jag kan typ inte gå på den men vi får se hur det blir kanske få gå och kolla upp det om det blir värre eller så. Nu ska jag iaf bada lite med gorm och sen får vi se vad som händer. Ska försöka att blogga lite senare idag men kan inte lova att det kommer uppdate men ska göra mitt bästa! Puss//Livia

Betyder allt!

Vet att jag bombar med sjukt mycket bilder nu men detta är på mina kära vänner som betyder mycket för mig! Tack och hej! /klara